17 Οκτ 2012

Το δένδρο της παραφροσύνης..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι-σσες, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κάτω από την πίεση των εργαζομένων και των ταξικών συνδικάτων τους, αναγκάστηκαν να προκηρύξουν για αύριο Πέμπτη 18/10/2012 Γενική Πανελλαδική Απεργία ενάντια σε όλα εκείνα τα εξοντωτικά μέτρα που έχουν ληφθεί, αλλά και στα "νέα" που σχεδιάζουν άμεσα να φορτώσουν στις πλάτες του εργαζόμενου-υποζύγιο.

Οι εισαγόμενοι εκτελεστές και οι ντόπιοι εντολείς τους, εξακολουθούν προκλητικά να φουσκώνουν τους τραπεζικούς  τους λογαριασμούς με τα προϊόντα του απεχθές εγκλήματος, που τελείται εις βάρος του ελληνικού λαού.
Οι νομοθετικοί τρομοκράτες της ανίερης κυβερνητικής συντεχνίας, έχουν ως τελικό στόχο να αποτελειώσουν και την τελευταία ικμάδα της λαϊκής αντίστασής και δεν θα σταματήσουν αν δεν επέλθει, η ολοκληρωτική μας εξαθλίωση  και υποταγή.

Συνάδελφοι-σσες, υποσχόμαστε ότι αυτή η απεργία, δεν θα είναι αυτή που θα αλλάξει τις απάνθρωπες συνθήκες και τις φριχτές αποφάσεις των υποδούλων, δεν είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στο ξέφωτο, είναι όμως άλλη μια τσεκουριά στο άρρωστο δένδρο που σύντομα πρόκειται να καταρρεύσει.
Μπορούμε ακόμη να σας υποσχεθούμε, ότι σύντομα θα γίνουν όλες εκείνες οι "κατακλυσμιαίες" ενέργειες που απαιτούνται από τους εργαζόμενους…, και μάλιστα από 'κει που κανείς δεν το περιμένει!
Ενέργειες τέτοιες, που θα είναι αναγκαίες και ικανές, για να σωριάσουν το δένδρο της συναλλαγής, της υποταγής, της κοινωνικής εξαθλίωσης και της διασποράς του φόβου στην εργατική τάξη.
Οι σαρωτικές δυνάμεις της κοινωνίας δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμη στο θέατρο των επιχειρήσεων. Η υπομονή δεν σημαίνει κατ' ανάγκη και αδυναμία (Να φοβάσαι την οργή του υπομονετικού ανθρώπου John Dryden).
Όσοι θλιβεροί ονειρεύονται την εξαθλίωση και την δουλοποίηση των λαών θα ξυπνήσουν από τους εφιάλτες της αντίδρασης του. 
Είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι ο θόρυβος του ύστατου τριγμού του δένδρου της παραφροσύνης, θα είναι εκκωφαντικός. Αυτό δεν το υποσχόμαστε εμείς, το υπόσχεστε Εσείς. 

Όσοι συνάδελφοί αντέχουν να σηκώσουν στις πλάτες τους μέρος του βάρους της αυριανής διαμαρτυρίας, ενάντια στο μακέλεμα  που γίνεται εις βάρος όλης της κοινωνίας, επί δικαίων και αδίκων.., οφείλουν να παρευρεθούν μαζί με τους άλλους εργαζόμενους στους αγώνες που δίνει η τάξη τους...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή

ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ "ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΙΚΟΣ" Εδάφιον 20

"...εγκατέστησαν πολίτευμα που να εκπαιδεύη τους πολίτας έτσι ώστε να θεωρούν την ακολασίαν δημοκρατίαν, την παρανομίαν ελευθερίαν, την αυθάδειαν ισονομίαν και την εξουσίαν του να κάμνη κανείς αυτά ευδαιμονίαν..."

Ουμπέρτο Εκο: Περί Δημοκρατίας

“Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο. Σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κυβερνάει”.

“Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι η μειοψηφία έχει άδικο. Σημαίνει πως, ενώ σέβεται την κυβερνητική πλειοψηφία, υψώνει δυνατά τη φωνή της κάθε φορά που νομίζει ότι η πλειοψηφία έχει άδικο (ή ακόμη χειρότερα όταν αντιτίθεται στους νόμους, την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας), και οφείλει να το πράττει δυναμικά, γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών. Όταν η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι έχει δίκιο και η μειοψηφία δεν αντιδράει, τότε η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο…”