5 Ιουν 2013

Την Απομύζηση την συνοδεύει στην Χαλκίδα, η Αποδόμηση,...!

                                      

Αξιότιμοι Κυρίες -  Κύριοι και Συνάδελφοι.

Σας ενημερώνουμε ότι η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει για τρίτο μήνα να απολύει εργαζόμενους, μέλη του σωματείου μας, μετά τη γνωστή απόφασή της να σταματήσει τη λειτουργία του τσιμεντάδικου της Χαλκίδας.
Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 32 απολύσεις κάνοντας χρήση του ανώτατου προβλεπομένου από το νόμο ορίου 5%.
Στη σημερινή μας Γενική Συνέλευση αποφασίσαμε ομόφωνα να πραγματοποιήσουμε, σε πρώτη φάση, συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτίριο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στην Παιανία Αττικής,(19,3 χλμ Λεωφόρου Μαρκοπούλου), την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 στις 10 το πρωί, με κύριο αίτημα την επαναλειτουργία του εργοστασίου και την ανάκληση των απολύσεων.
Στο πλαίσιο της δεδηλωμένης από εσάς υποστήριξης του αγώνα μας, όπως αυτή διατυπώθηκε στις συναντήσεις μας το προηγούμενο διάστημα, σας προσκαλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία σας την πιο πάνω συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή

ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ "ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΙΚΟΣ" Εδάφιον 20

"...εγκατέστησαν πολίτευμα που να εκπαιδεύη τους πολίτας έτσι ώστε να θεωρούν την ακολασίαν δημοκρατίαν, την παρανομίαν ελευθερίαν, την αυθάδειαν ισονομίαν και την εξουσίαν του να κάμνη κανείς αυτά ευδαιμονίαν..."

Ουμπέρτο Εκο: Περί Δημοκρατίας

“Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο. Σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κυβερνάει”.

“Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι η μειοψηφία έχει άδικο. Σημαίνει πως, ενώ σέβεται την κυβερνητική πλειοψηφία, υψώνει δυνατά τη φωνή της κάθε φορά που νομίζει ότι η πλειοψηφία έχει άδικο (ή ακόμη χειρότερα όταν αντιτίθεται στους νόμους, την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας), και οφείλει να το πράττει δυναμικά, γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών. Όταν η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι έχει δίκιο και η μειοψηφία δεν αντιδράει, τότε η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο…”