5 Νοε 2012

δεν είναι θυσία, είναι άλλο πράγμα..

Εδώ και τρία χρόνια η Ελλάδα, έχει μετατραπεί σε μαγαζάκι του τρόμου.

Ο ακατάπαυστος πολιτικός δοσιλογισμός και η απώλεια της δημοκρατίας, μας έχουν υποβάλει σε ένα συνεχές και σταδιακά αυξανόμενο μαρτύριο.

Οι τρόικες της ανοησίας  επιστρατεύουν τον φόβο και την ανασφάλεια σε όλες τις μορφές και κλίμακες, ώστε να καταστείλουν και το τελευταίο ίχνος αντίστασης και αντίδρασης του λαού μας.

Προσπαθούν με τον εκβιασμό και την εξαθλίωση να μας καταστήσουν πειθήνιους. Αγωνιούν να μας πείσουν ότι η ηθική, οικονομική και κοινωνική μας εξαθλίωση είναι μια θυσία που θα πρέπει περήφανα και αδιαμαρτύρητα να την υπομένουμε.

Η Θυσία όμως είναι μια πράξη ηρωική, μια πράξη που την αποφασίζει το άτομο ή ο λαός για να υπερασπίσει και να υποστηρίξει ιδέες, ιδανικά, “ιερά και όσια”.  
Θυσία ήταν η υπεράσπιση των Θερμοπυλών, όχι οι φόνοι στα κρεματόρια.

Όταν σε υποβάλουν παρά την θέληση σου σε «θυσία», δεν είναι θυσία, είναι άλλο πράγμα, είναι δόλιος αφανισμός, είναι δολοφονία.  

Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, τόσο αυτοί, όσο και οι εξυπηρετητές των ελεγχόμενων ΜΜΕ, ότι ο εκβιασμός γεννά τον φόβο, η φτώχια την μελαγχολία και η ανεργία την εξ ανάγκης υποταγή.

Εμείς όμως ξέρουμε κάτι άλλο, ότι στο σημείο που μας έφεραν δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας, όπως επίσης ξέρουμε ότι για να γεννηθεί το καινούργιο πρέπει να πεθάνει το παλιό.

Η ελεύθερη βούληση είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπό μοναδικό, η οποιαδήποτε ενέργεια εις βάρος της, αποτελεί εγκληματική ενέργεια.

Οι άθλιοι των Αθηνών βάλθηκαν μνημόνιο το μνημόνιο, δόση την δόση, να μας κατασπαράξουν τις σάρκες, να μας εξευτελίσουν, να μας εξαθλιώσουν  και να αναστήσουν το μέγα κοινωνικό καρκίνωμα του φασισμού.

Μας εξαναγκάζουν σιγά – σιγά να εξοικειωθούμε με την όψη του τέρατος, να συμφιλιωθούμε με την δειλία, την δουλεία, τον καθημερινό εκβιασμό και την παραίτηση.

Πλησιάζει η στιγμή που θα καταλάβουν ότι δεν ξεχάσαμε ούτε ποιοί είμαστε, ούτε που θέλουμε να πάμε!

Η αγάπη μας για την ζωή είναι ισχυρότερη από την ποταπή αγάπη τους για την εξαθλίωση και τον μαρασμό.  

Η αξιοπρέπεια και η δημοκρατία δεν αποτιμώνται σε ευρώ. Οι λαοί πτωχεύουν μόνον όταν χάσουν τη μνήμη τους και τη θέληση να αγωνίζονται για την ταξική νίκη τους…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή

ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ "ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΙΚΟΣ" Εδάφιον 20

"...εγκατέστησαν πολίτευμα που να εκπαιδεύη τους πολίτας έτσι ώστε να θεωρούν την ακολασίαν δημοκρατίαν, την παρανομίαν ελευθερίαν, την αυθάδειαν ισονομίαν και την εξουσίαν του να κάμνη κανείς αυτά ευδαιμονίαν..."

Ουμπέρτο Εκο: Περί Δημοκρατίας

“Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο. Σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κυβερνάει”.

“Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι η μειοψηφία έχει άδικο. Σημαίνει πως, ενώ σέβεται την κυβερνητική πλειοψηφία, υψώνει δυνατά τη φωνή της κάθε φορά που νομίζει ότι η πλειοψηφία έχει άδικο (ή ακόμη χειρότερα όταν αντιτίθεται στους νόμους, την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας), και οφείλει να το πράττει δυναμικά, γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών. Όταν η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι έχει δίκιο και η μειοψηφία δεν αντιδράει, τότε η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο…”