26 Απρ 2016

Καταγγελία την 26-04-1316, μεσαίωνας


«Εργατική Συσπείρωση»
Ανακοίνωση
26-04-1316 μεσαίωνας
Καταγγελία
          Κατά τον προσφιλή τους τρόπο, η ομάδα των 7 προσκείμενων, διαβουλεύτηκαν εκ νέου στην αγκαλιά των σκιών, προκειμένου να εκτελέσουν την εντολή που τους παραδόθηκε  προς εκτέλεση… και όπως όλες οι άλλες νυκτερινές εντολές τους, έτσι κι αυτή, στις πρώτες ακτίνες του ήλιου μεταμορφώθηκε σε «απόφαση».

            Εχθές το βράδυ οι εκτελεστές των εντολών σύλησαν το σωματείο των εργαζομένων και το αρχείο της παράταξης «Εργατική Συσπείρωση» και άλλαξαν κλειδαριά στην πόρτα του σωματείου, προκειμένου να μην μπορούν οι υψίφωνοι να έχουν πρόσβαση στο σωματείο των εργαζομένων που από εχθές το βράδυ έγινε άντρο των ψιθυριστών και ποιητών των ρημαγμένων τόπων..!
Η κλειδαριά άλλαξε κατ’ εντολή της διεύθυνσης του εργοστασίου, έπειτα από  αίτημα του προέδρου του σωματείου και την σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων 6 της πλειοψηφίας, προκειμένου να μην έχουν πρόσβαση οι συνδικαλιστές της παράταξης «εργατική συσπείρωση στο αρχείο τους, στο διαδίκτυο και στο PC, ώστε να μην είναι σε θέση να προβαίνουν σε ανακοινώσεις και να συντηρούν την ιστοσελίδα τους.   
            Φυσικά αυτό δεν θα μείνει αναπάντητο.
            Η παράνομη, κατευθυνόμενη και καταχρηστική αυτή πράξη έχει ως στόχο τον αποκλεισμό, την φίμωση, την απαξίωση και παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης των μη «αρεστών» συνδικαλιστών από τους χορηγούς. Αυτή η κατ’ ήθος και πεποίθηση απολυταρχική τους συμπεριφορά  θα καταγγελθεί σε όλους τους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς φορείς, στις εφημερίδες, τον ηλεκτρονικό τύπο, στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τους δήμους της περιοχής μας.
            Μετά απ’ όλα αυτά, αύριο θα έχουν το θράσος, ο αρχισυντάκτης των ρύπων, ο ακόλουθος γραμματικός και οι λοιποί, να κοινοποιήσουν ανακοίνωση μνήμης, προς τους εργαζόμενους για την 1η Μάη.
            Θα κουβαληθούν να μας πουν, για το παγκόσμιο κεφάλαιο, τις θυσίες της εργατικής τάξης, την κατανόηση των εργαζομένων για τα προβλήματα της ανταγωνιστικότητας, τα μνημόνια, τις εργασιακές σχέσεις, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, την ενότητα  και ότι άλλο συλήσουν από παλιότερες ανακοινώσεις, θα έρθουν με θράσος να μας πουν λόγια που ποτέ δεν πίστεψαν και να μας μιλήσουν για ιδέες που ποτέ δεν υπερασπίστηκαν...!
            Οι συνδικαλιστές δίνουν εξετάσεις κάθε ημέρα στα ιδανικά των εργατικών και κοινωνικών αγώνων, δίνουν εξετάσεις κάθε μέρα στις παρακαταθήκες της εξέγερσης των εργατών την 1η του Μάη… και οι συγκεκριμένοι μικρόψυχοι συνδικαλίσκοι ρεβανσιστές, απέτυχαν παταγωδώς στις εξετάσεις και εκ της αποτυχίας τους εκθέτουν και τους κηδεμόνες τους..! 
«Εργατική Συσπείρωση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή

ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ "ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΙΚΟΣ" Εδάφιον 20

"...εγκατέστησαν πολίτευμα που να εκπαιδεύη τους πολίτας έτσι ώστε να θεωρούν την ακολασίαν δημοκρατίαν, την παρανομίαν ελευθερίαν, την αυθάδειαν ισονομίαν και την εξουσίαν του να κάμνη κανείς αυτά ευδαιμονίαν..."

Ουμπέρτο Εκο: Περί Δημοκρατίας

“Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο. Σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κυβερνάει”.

“Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι η μειοψηφία έχει άδικο. Σημαίνει πως, ενώ σέβεται την κυβερνητική πλειοψηφία, υψώνει δυνατά τη φωνή της κάθε φορά που νομίζει ότι η πλειοψηφία έχει άδικο (ή ακόμη χειρότερα όταν αντιτίθεται στους νόμους, την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας), και οφείλει να το πράττει δυναμικά, γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών. Όταν η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι έχει δίκιο και η μειοψηφία δεν αντιδράει, τότε η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο…”